wha7h6LHpfbqDA0WKA96gz WE9bufKb7

За ініціативи Профспілки працівників вугільної промисловості України 22 листопада 2021 року відбулася консультативна нарада за участю представників СПО об'єднань профспілок, Конфедерації роботодавців підприємств паливно-енергетичного комплексу України та Міністерства енергетики України,

На нараді було обговорено зміни до Постанови №461. За результатами даного обговорення учасники дійшли висновку про необхідність викладення пункту 2¹ в наступній редакції.

«2¹.Установити, що пропозиції щодо внесення змін до списків, затверджених пунктом 1 цієї Постанови, готуються Державною службою з питань праці на підставі обґрунтованих клопотань підприємств та організацій, або центральних органів виконавчої влади до сфери діяльності яких належать ці підприємства за погодженням із Міністерством охорони здоров'я, іншими заінтересованими центральними органами виконавчої влади, всеукраїнськими галузевими профспілками та об'єднаннями роботодавців і подаються Міністерством економіки України до Кабінету Міністрів України».

Зазначені пропозиції були направлені Першим заступником голови СПО об'єднання профспілок Олександром Шубіним до Державного секретаря Кабінету Міністрів України Яреми О. Й.

За матеріалами профспілки вугільної промисловості України http://www.prupu.org/news/23520/