P1190696

Своє 75-річчя відзначив колектив Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування, що у Закарпатті. Цей навчальний заклад є одним з кращих у нашій області, його було засновано у жовтні 1946 року.

З нагоди цієї події в училищі відбулися урочистості, у підготовці яких активну участь взяли голова учнівської профспілкової організації Зінаїда Мусієнко, голова первинної профспілкової організації викладачів та майстрів Оксана Барч та голова обласної організації профспілки працівників торгівлі, громадського харчування та послуг Наталія Кузьма.

У своєму зворушливому виступі директор училища Віктор Кощак розповів про історію створення училища, його сучасні завдання щодо підготовки фахівців, співпрацю  з профспілкою при вирішенні соціально-економічних питань. Він нагородив групу викладачів за багаторічну сумлінну роботу.

P1190686

Виступаючи перед учасниками зібрання, голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський тепло привітав працівників та учнів з 75-річчям училища.

Профспілковий лідер області вручив колективу училища Почесну грамоту Федерації профспілок України за вагомий внесок у підготовці фахівців. Також він вручив Почесний знак ФПУ «За розвиток соціального партнерства» директору училища Віктору Кощаку за активне сприяння у здійсненні профспілками функцій щодо захисту соціально-економічних, трудових прав та інтересів спілчан, розвиток соціального діалогу.

P1190700

Учні училища дали невеличкий концерт, під час якого прозвучали пісні, вірші, інсценіровки, які вони готували разом з головою учнівської профорганізації Зінаїдою Мусієнко.

P1190688

 Сергій Баранчиков, прес-центр Закарпатської облпрофради