Атом
25 листопада відбулося засідання Президії ЦК Атомпрофспілки. На порядок денний було винесено низку важливих питань. Одним із ключових — було обговорення наказу Міністерства охорони здоров’я від 1.11.2021 року за №2393. Було вирішено направити звернення до Міністерства охорони здоров’я та Кабінету Міністрів України.
На засіданні йшлося і про проведення звітів і виборів в Організації молоді Атомпрофспілки та про план заходів ОМ на 2022 рік. Доповідачем був голова організації молоді Павло Олещук.
 Президія ЦК ухвалила Постанову з означеного питання у якій визначено терміни проведення засідання ЦР ОМ Атомпрофспілки (грудень 2021 року), конференцій організацій молоді первинних профспілкових та об’єднаних організацій профспілки ( грудень 2021 — січень 2022 років), а також оприлюднено дату скликання VII З’їзду ОМ у м. Київ (березень 2022 року). Нині розробляється проект «Програми дій Організації молоді Атомпрофспілки на 2022 — 2027 роки», який має бути схвалений на засіданні Центральної Ради ОМ. Буде створено робочу групу з підготовки програмних документів З’їзду.
На засіданні Президії ЦК були заслухані звернення Чорнобильської ООП, ППО Чорнобильської АЕС та ППО АТ КІЕП щодо проведення звітно — виборних конференцій у своїх колективах. Ухвалено відповідні Постанови.
 Заступник Голови Атомпрофспілки Павло Прудніков озвучив важливе питання щодо внесення змін до «Порядку проведення засідань профспілкових органів в режимі відео конференції (онлайн)». У Постанові зазначається, що «в умовах настання обставин непереборної сили (військові дії, природні чи техногенні катастрофи, запровадження надзвичайного стану, карантинних та протиепідемічних заходів тощо), які встановлюються законами та іншими нормативно — правовими актами України, засідання профспілкових органів можуть проводитися в режимі відео конференції (онлайн)».
Пресслужба Атомпрофспілки