261657231 133027262446061 5171917028009695922 n

25 листопада ц.р. Молодіжна рада Київської обласної ради професійних спілок на своєму засіданні розглянула низку актуальних питань:

- Про внесення змін до Положення про Молодіжну раду Київської обласної ради професійних спілок.

- Про інформаційну політику Київської обласної ради профспілок та Молодіжної ради, шляхи вдосконалення інформаційної впізнаваності та впровадження сучасних форм обміну інформацією.

- Про створення електронної бази профспілкової молоді Київщини.

- Про проведення опитування (анкетування) профспілкової молоді Київщини з метою визначення потреб молодих членів профспілок.

- Про інформаційну листівку з питань роботи з молоддю в профспілках та ін.

Членів Молодіжної ради було проінформовано про рішення, прийняте на засіданні Президії КОРПС про модернізацію інформаційної політики в рамках виконання рішень VIII-го З'їзду ФПУ, зокрема реалізуючи Стратегію діяльності ФПУ на 2021–2026 рр. «Час дій та якісних змін».

За результатами засідання було прийнято рішення щодо створення електронного реєстру профспілкової молоді та активу Київщини, проведення опитування (анкетування) профспілкової молоді Київщини з метою визначення потреб молодих членів профспілок, виготовлення інформаційної листівки «Що дає профспілка молоді».

Київська обласна рада профспілок