ОСОВИЙ

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 30-ї річ­ниці ПрАТ «Укрпрофоздо­ровниця»!

Як ровесник незалежності нашої держави Укрпрофоздоровниця пройшла складний шлях свого становлення і розвитку разом із своїм за­сновником Федерацією профспілок України.

Сьогодні це найпотужніший в Україні комп­лекс санаторно-курортного, відновлювального, спеціалізованого та реабілітаційного лікування, в санаторіях якого можуть оздоровитися трудящі та члени їхніх родин, студенти, пенсіонери та інші соціальні категорії населення.

Укрпрофоздоровниця також надає допомогу в розміщенні та утриманні переміщених осіб з окупованих територій Криму, Донецької та Лу­ганської областей, проводить реабілітацію вої­нів, постраждалих у ході антитерористичної операції на сході країни. На службу людям по­ставлено природні ресурси України, які мають унікальні лікувальні властивості та, що не менш важливо, чуйність і турботу працівників оздоровниць.

Щиро дякуємо головним лікарям, директо­рам, трудовим колективам санаторно-курорт­ного комплексу ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» за сумлінну працю і високий професіоналізм. Низько вклоняємося усім вам за милосердя, чуйність і вміння дарувати людям радість ак­тивного життя.

Бажаємо вам нових професійних здобут­ків, стабільності в роботі й розвитку нових лі­кувальних послуг. Миру, щастя та міцного здоров’я вам і вашим рідним!

З повагою

ГРИГОРІЙ ОСОВИЙ,
ГОЛОВА ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ