ПРОФИИИ

Урочисті збори колективу ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», представників Наглядової  ради Товариства, присвячені 30-річчю його існуван­ня, відбулися 3 грудня у Києві.

Як зазначив у своєму виступі Голова Правління ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» Микола Субота,  такої системи організації санаторно-ку­рортного лікування не існує в жодній країні світу. Працівникам профспілкових оздоров­ниць є, чим пишатися. Висока ефективність лі­кування та реабілітації у санаторіях Укрпрофоздоровниці широко відома не лише в Україні, а й далеко за її межами.

ПРОФ1

Ці роки були непростими для закладів ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», наголосив Микола Субота. Вони пройшли складний шлях станов­лення. Всі ці роки разом з Федерацією профспілок України, її членськими організаціями  працівників профспілкових оздоровниць робили все для збереження і розвиток санаторно-курортних закладів Това­риства, адаптувала його структуру і матеріаль­ну базу до вимог нинішнього часу. ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» багато зусиль спрямовує на збереження та вдосконалення ма­теріально-технічної бази оздоровниць і раціо­нального її використання.

Найскладнішими для профспілкових санаторно-курортних за­кладів виявились остані роки, коли почала свою руйнівну роботу пандемія COVID-19.  Але попри всі негаразди та проблеми, санатор­но-курортні заклади ПрАТ «Укрпрофоздоровни­ця» перші почали приймати тих, кому була необ­хідна обсервація, а потім, у найкоротший термін, організували реабілітаційні відділення для хво­рих, які перенесли коронавірусну хворобу.

Микола Субота привітав колектив Товариства, всіх працівників його санатор­но-курортні закладів та побажав нових досягнень в їх непростої, але такій необхідної для людей праці.

ПРОФ3

Працівників   ПрАТ «Укрпрофоздоровни­ця» тепло привітав на зборах Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий. Він підкреслив, що в профспілкових санаторно-курортних закладах працюють дійсно мужні та професійні фахівці. Саме їх зусиллями вони стали дійсно найпотужнішим в  Україні комп­лексом санаторно-курортного, відновлювального, спеціалізованого та реабілітаційного лікування, в санаторіях якого можуть оздоровитися трудящі та члени їхніх родин, студенти, пенсіонери та інші соціальні категорії населення.

Григорій Осовий подякував головним лікарям, директо­рам, трудовим колективам санаторно-курорт­ного комплексу за сумлінну працю і високий професіоналізм. Він побажав їм, перш за все, міцного здоровя, стабільності в роботі й розвитку нових лі­кувальних послуг.

Голова ФПУ вручив найкращим представникам ПрАТ «Укрпрофоздоровни­ця» профспілкові нагороди та почесні грамоти.

ПРОФ12

ПРОФ13

З вітальним словом на урочистих зборах також виступили голова Профспілки працівників охорони здоров’я України Вікторія Коваль, члени Наглядової ради  ПрАТ «Укрпрофоздоровни­ця», голова Профспілки працівників приладобудування та машинобудування України Анатолій Кубраченко, голова Профспілки металургів і гірників України Олександр Рябко, голова Профспілки працівників зв’язку  України Микола  Стародуб.

На зборах також виступила голова Всеукраїнської  профспілки  виробничників і підприємців  Наталія Землянська.

Пресцентр Федерації профспілок України