7bbf82b1 17b9 4ad1 854e 185242a563d5

Ви мріяли в дитинстві поринути у новорічну казку, перемогти чарівних злодіїв а в кінці отримати солодку винагороду?

Так, усі ми мріємо, але тільки самі добрі і самі чесні в дорослому віці становляться чарівниками, які можуть здійснювати самі заповітні бажання.

У цей різдвяно - новорічний тиждень таким чарівником стала Сумська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України на чолі з її головою Сергієм ОСАДЧИМ. Піклуючись про майбутні покоління, профспілкова організація прийняла рішення про проведення новорічно - різдвяних ялинок для дітей працівників галузі.

208058bf 8514 4e29 a4ad 96f7363ddbad

994 малечі з усіх регіонів області протягом 7 днів мали змогу поринути у "Новорічну фантазію" - вистау, яку підготував для дітей творчий колектив Сумської обласної філармонії. Радісні посмішки, ігри, яскрава ялинка, та справжній Дід мороз із Снігуркою - такими запам'ятаються дітлахам ці чудові святкові дні. А доповнять враження від побаченого солодкі подарунки підготовлені профспілковими організаціями освітян.

b3a67b27 a031 47e0 b5ef 3da005b42321

"Профспілка дарує добро, але головне, це справжній захват та задоволення дітей та спілчан" - каже Сергій ОСАДЧІЙ. Бажаємо в Новому році усім членам профспілки працівників освіти і науки України та членам їхніх сімей здоровья, щастя та миру в квітучий і мирній Україні!

3e50e439 5dcf 4c5b 86e1 c45a443f423d

Андрій ТКАЧЕНКО - відповідальний за інформаційну роботу Сумської облпрофради