РУДИК 

Напередодні останнього пленарного тижня 6-ї сесії Верховної Ради України голова Федерації профспілок України Григорій Осовий  провів робочу зустріч з народними депутатами.

У розмові з представником ФПУ у парламенті Сергієм Рудиком, він підняв і обговорив найбільш чутливі для профспілок і трудящих питання щодо реформування трудових відносин, підвищення оплати праці та ліквідації її заборгованості, соціального захисту працівників в умовах зростання цін на продукти першої необхідності, комунальних тарифів, ціни на газ для підприємств критичної інфраструктури, наступу влади на майнові права профспілок.

Сергій Рудик, повідомив, що з метою більш детального вивчення цих питань на місцях, він планує відвідати 20-21 січня ц.р. трудові колективи і зустрітися з профспілковим активом на підконтрольних Україні територіях Донецької і Луганської областей, щоб мати повну інформацію і оприлюднити її у стінах парламенту.

Григорій Осовий висловив переконання, що спільними зусиллями профспілок і депутатського корпусу, можна домогтися відчутних економічних зрушень в інтересах працівників  та підвищити рівня їх соціального захисту.

Пресцентр Федерації профспілок України