09 01

Відкрив засідання Голова Профспілки металургів і гірників України Олександр Рябко. У своєму виступі він висвітив декілька питань, серед яких були підготовка до переговорів з укладення Галузевої угоди ГМК на новий термін, участь у заходах, які проводить ФПУ.

З доповідями з питань порядку денного виступили перший заступник Голови ПМГУ В.Гавриленко (Про Порядок розрахунку норми представництва делегатів від організацій Профспілки на звітну Конференцію ПМГУ в листопаді 2022 року), начальник відділу внутрішньопрофспілкової роботи О.Горбулін (Про внесення змін у нормативні документи ПМГУ), головний правовий інспектор праці О.Зубець (Про результати правозахисної роботи за 2021 рік), начальник фінансового відділу Є.Кондратьєва та ін.

Також члени Президії підбили підсумки конкурсу «Співаймо гімн ПМГУ разом» (доповідав перший заступник голови ПМГУ В.Гавриленко).

З інформацією про нагальні питання щодо соціально-економічного напряму виступили заступник голови Б.Оверковський та начальник відділу О.Гончарук.

З усіх розглянутих питань були прийняті відповідні постанови.

Профспілка металургів і гірників України