5736 6317 3

Черкаська обласна профспілка працівників соціальної сфери  з перших днів війни активно долучились до надання допомоги та забезпечення Збройних Сил України, представників територіальної оборони міста Черкаси,  військовослужбовців УДО України військовим спорядженням, продуктами харчування, речами і медикаментами.

Придбано акумулятор для військової машини на суму понад 8000 гривень.

Забезпечено медикаментами підрозділ Національної поліції Черкаського району та захисників Збройних Сил України біля міста Києва на загальну суму понад 15000 гривень.

Надана гуманітарна допомога біженцям з Луганської та Донецької області, які тимчасово перебувають у місцевому санаторії “Мошногіря”,  а саме: медикаменти, іграшки, солодощі, дитячі речі, тощо.

Проводиться постійна робота щодо розселення, організації харчування, забезпечення речами побуту та надання консультацій в оформленні соціальних виплат та допомог біженцям з окупованих територій.

За сприяння обласної профспілки та небайдужих черкащан здійснюється забезпечення гарячим харчуванням, продуктами і засобами першої необхідності підрозділи територіальної оборони міста Черкаси.

Залучено понад 50000 гривень спонсорських коштів на придбання продуктів, медикаментів, речей першої необхідності для захисників України.

Обласна профспілка продовжує подальшу роботу і співпрацю з благодійними фондами та громадськими організаціями щодо забезпечення гуманітарною допомогою та надання роз’яснень і консультацій внутрішньо переміщеним особам.

 

Черкаська обласна профспілка працівників соціальної сфери