DSC 0636

18 квітня 2022 р. в Федерації профспілок Вінницької області за участі обласного Управління Держпраці відбувся вебінар на тему: Про особливості регулювання трудових відносин в умовах воєнного стану.

Вебінар проходив також і в режимі  онлайн  на інтернет - платформі ZOOM, учасниками якого були представники профспілкових організацій та роботодавців області.

Відкриваючи вебінар, Голова ФПО Микола Колесник повідомив, що з 24 березня набув чинності Закон України ”Про особливості регулювання трудових відносин в умовах воєнного стану”, відповідно до якого змінено трудові відносини щодо оформлення та звільнення працівників, зміни істотних умов праці та відпусток, облік робочого часу та графік роботи тощо.

 DSC 0639

З інформаціями виступили:

  • Здійснення державного нагляду за додержанням законодавства про працю в умовах воєнного стану - Володимир Марунько –начальник Управління Держпраці у Вінницькій області;

  • Щодо застосування Закону України Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану- Вадим Шевчук – головний правовий  інспектор праці Апарату ФПО.

По завершенню вебінару модератори відповіли на запитання профспілкового активу області.

DSC 0638

Федерація профспілок Вінницької області