Спілкування з профспілковим активом

Велика відповідальність у цей складний для нашої країни час лежить на державних банківських установах.                                                                                                                                                                                                  

Однієї з таких установ є АТ "Ощадбанк" — другий за розмірами      активів та найбільший за кількістю відділень серед усіх банків України. У складі Івано-Франківської обласної організації Профспілки працівників державних установ   діє первинна профорганізація облуправління «Ощадбанку».

У день професійного свята банківських працівників - 20 травня - голова обласного комітету Профспілки Ніна Гушпіт разом з начальником і головою профкому управління банку Любомиром Ерстенюком та Тетяною Абрамчук щиро привітала колектив з професійним святом, подякувала працівникам за сумлінну працю. Обговорила з адміністрацією та профкомом дотримання трудових, соціально-економічних прав та інтересів спілчан, форми подальшої взаємодії первинки та адміністрації філії в умовах дії воєнного стану, надання допомоги захисникам України та постраждалим від російської агресії.

Колектив Івано-Франківської філії банку вже передав для потреб підрозділів Збройних Сил України, Національної гвардії України, Міністерства внутрішніх справ України 5 броньованих автомобілів, 40  бронежилетів, перерахував 20 тисяч гривень допомоги на потреби місцевих підрозділів територіальної оборони.

Профспілковий комітет долучився до доставки в Україну благодійної допомоги з Італії, яка була відправлена у Фастівський район Київської області   для мешканців звільнених від окупантів  територій та в міський центр соціальних служб.

З нагоди свята кожен працівник банку отримав письмове вітання від адміністрації та обласної і первинної організацій профспілки.

 На світлинах:

-зустріч голови обласного комітету Профспілки Ніни Гушпіт з  начальником  і головою та заступником голови профкому обласного управління банку;

-спілкування з профспілковим активом;

-вітальний лист працівникам банку. 

Рада профспілок Івано-Франківської області