250622

 

На спортивних майданчиках Ужгородського стадіону "Авангард" протягом двох днів проходив благодійний турнір з пляжного волейболу на підтримку Збройних Сил України. Усього було зібрано 10 тис. грн.

 

У турнірі взяли участь 34 команди любителів з цього виду спорту. У складах команд грали спортсмени - аматори віком від 15 до 58 років, серед яких дві дівчини.

За підсумками цікавих і напружених змагань перше місце посіли вихованці ЗОДЮСШ Даніель Олень та Артем Наріжний. Друге місце зайняли Діана Ситар та Роман Козаков. Третіми призерами стали Ерік Курак та Василь Іванко. Всі вони отримали нагороди організаторів.

В числі учасників змагань був і голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський. Разом із сином Назаром вони зайняли тринадцяте місце серед 34 команд - учасниць.

Учасники змагань вдячні приватному підприємцю Ярославу Наріжному - батьку вихованця спортивної школи, Василю Іванку та Михайлу Скукісу за чудово організований турнір. Велика подяка за співпрацю - стадіону "Авангард" і особисто його директору Віктору Качуру.

Допомагали в організації і проведенні турніру, й зокрема, у придбанні нагород і призів для переможців та призерів змагань Закарпатська обласна ДЮСШ, Закарпатський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, Закарпатське обласне відділення Національного Олімпійського Комітету України та інші спонсори.

Особливо варто відзначити обласну універсальну наукову бібліотеку імені Ф. Потушняка, яка надала для нагородження книги та пам’ятні призи.

Проведений благодійний турнір з пляжного волейболу, який відзначився високою масовістю, сприяв популяризації цього виду спорту в нашій області та місті Ужгороді. Його організатори вважають, що він стане традиційним.

На фото: під час  благодійного турніру з пляжного волейболу в місті Ужгороді

 250625

250624

250623

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради