Днепр1

З перших днів ворожої навали з особливим навантаженням працюють на Дніпропетровщині трудові колективи та профспілкові організації підприємств критичної інфраструктури. Серед них і первинки облпрофорганізації харчової промисловості профспілок працівників АПК (голова – Світлана Тіницька), які разом з господарниками забезпечують безперебійну роботу галузі, активно допомагаютьнашим воїнам та переселенцям.

Однією з форм моральної підтримки бійців Збройних Сил України, серед яких є й чимало мобілізованих працівників цих підприємств, стала організація до Всесвітнього дню захисту дітей конкурсу дитячого малюнку серед підприємств харчової галузі «Подаруємо частинку доброти і тепла нашим захисникам».

Малеча у цьому творчому змаганні відгукнулась своїми яскраво патріотичними малюнками, які (разом з іншими подарунками від харчовиків) відправлять на передову і які будуть зігрівати там серця українських героїв. Свої роботи діти супроводжують побажаннями Перемоги над  ненависним ворогом та повернення живими всіх наших воїнів.

А хто ж переміг у цьому конкурсі? Відповідаємо: всі його учасники. І всі юні художники отримали подарунки від галузевої обласної організації.

Зазначимо також, що фотоінформацію про конкурс патріотичного дитячого малюнку розміщено на стенді біля входу в Будинок профспілок.

Прес-центр Дніпропетровського

облпрофоб’єднання

Днер

 

Днепр2