фото президія

 

На черговому засіданні Президії Закарпатської облпрофради (голова Іван Зелінський) розглянуто  питання про участь профспілкових організації у проведенні оздоровлення дітей влітку 2022 року.

 

Як зазначалося, цього літа в області прийматимуть дітей 9 стаціонарних дитячих оздоровчих закладів. Один з них - оздоровчий табір "Гармонія" для обдарованих дітей облорганізації профспілки працівників культури.

В обласній організації профспілки працівників освіти і науки затверджено галузеву програму "Оздоровлення - 2022". Визначили обсяги оздоровчої роботи на нинішній рік обласні організації профспілок працівників охорони здоров'я, Закарпатської дирекції АТ "Укрпошта" та інші. Представників профспілок включено до складу обласного, Ужгородського районного оперативних штабів з координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2022 році. З обговореного питання прийнято постанову.

На засіданні Президії заслухано також інформацію про хід виконання критичних зауважень і пропозицій, висловлених на XXVI - й обласній міжспілковій звітно-виборній конференції, ухвалено план роботи облпрофради на друге півріччя цього року, тощо.

На фото - веде засідання Президії голова облпрофради Іван Зелінський.

 

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради