МОНТАЖНИК СИСТЕМ УТЕПЛЕННЯ

Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України вже розпочала підготовку до відбудови країни після війни. Для будівельних робіт такого масштабу як ніколи буде потрібно чимало кваліфікованих робітників різних спеціальностей, які пройшли навчання й підготовку за актуальними освітніми стандартами.

 

Одне робоче місце у будівництві — це шість-сім робочих місць у суміжних галузях, що обслуговують будівельну галузь.

Отримавши  статус заявника та розробника професійного стандарту з професії «Монтажник систем утеплення будівель» ще до війни, та враховуючи ситуацію з енергоресурсами сьогодні, впевнені  що ця  професія буде затребувана у будівельній галузі.

Монтажник систем утеплення - це робітник, який виконує комплекс робіт поутепленнюфасадів для зниження до мінімуму тепловитрат через огороджувальні стінові конструкції будинків і споруд, а в цілому – забезпечення комфортного проживання мешканців будинку.

Наразі проєкт розробленого професійного стандарту проходить публічне громадське обговорення і відкритий для коментарів усіх зацікавлених фахівців. Долучайтеся до обговорення проєкту.

Пропозиції, для зручності їх опрацювання, необхідно подавати у вигляді Таблиці "Пропозиції до проєкту професійного стандарту «Монтажник систем утеплення будівель», за посиланням. Зауваження та пропозиції приймаються до 23 вересня 2022 року включно.

У разі виникнення додаткових питань щодо змісту документа, який винесено на публічне громадське обговорення, просимо звертатись за телефоном +38044-205-76-73 або на електронну пошту oblprofbud@ukr.net (Бондарчук Галина Дмитрівна).

Профспілка будівельників України