угода 210922

Вперше укладено Угоду про співробітництво  між Закарпатським обласним центром зайнятості та Закарпатською обласною радою профспілок у сфері зайнятості.

 

    Вона передбачає поступове збільшення рівня зайнятості у різних видах діяльності, й зокрема, у виробничій сфері для недопущення зростання соціальної напруги через безробіття, підвищення правової обізнаності працівників та профспілок з метою додержання основних прав і гарантій у сфері зайнятості населення у разі настання безробіття, працевлаштування мешканців нашої області та внутрішньо переміщених осіб, їх соціальний захист.

 Спільними заходами сторін передбачено проведення інформаційно - роз'ясювальної роботи щодо основних положень законодавства про  зайнятість населення та механізмів її реалізації, надання консультацій з питань зайнятості, участь у вивченні поточних та перспективних потреб ринку праці , тощо.

   Угоду підписали директор Закарпатського обласного центру  зайнятості Юрій Фущич  та голова облпрофради Іван Зелінський.

    Укладена Угода є подальшим кроком у співпраці профспілок та служби зайнятості у вирішенні соціально-економічних питань.

На фото: - директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич (ліворуч) та голова облпрофради Іван Зелінський підписали Угоду про співробітництво;

угода 21

                    - під час підписання Угоди

                                                                               

                                       Сергій Баранчиков,

                                       пресцентр Закарпатської облпрофради