h ua den metrologa

Шановні колеги!Дорогі друзі!

Від імені Центральної Рада профспілки машинобудівників та приладобудівників України щиросердечно вітаю працівників підприємств сфери технічного регулювання з професійним святом - Днем працівників стандартизації та метрології!

Складові технічного регулювання - стандартизація, метрологія та оцінка відповідності -  використовуються у всіх сферах життєдіяльності людини і країни.  Вони є надійною основою  стабільного розвитку держави та захисту прав споживачів. Нехай і надалі Ваші знання, досвід і професіоналізм будуть запорукою належного рівня якості та безпеки життя наших співгромадян.

Війна повністю змінила нашу повсякденність. З ризиком для здоров’я та життя Ви самовіддано виконуєте свої професійні обов'язки. Щира подяка всім, хто працює на Армію, хто своєю невтомною працею наближає  нашу Перемогу. Особлива шана тим, хто працює в прифронтових районах. Захоплюємося вашою мужністю і незламністю.

Отож, у переддень професійного свята бажаємо Вам і всім працівникам підприємств віри у власні сили і вагомих професійних здобутків на благо Вітчизни,  точних результатів і вірних вимірювань. І найголовніше - всім нам Перемоги і Миру!

З повагою

Голова профспілки                  Анатолій Кубраченко