0411 1

В Закарпатській обласній раді профспілок голова облпрофради Іван Зелінський зустрівся з молодими лідерами профспілок нашого краю - головою Молодіжної ради облпрофради Олександром Бараном та членом Молодіжної ради, представником облпрофради у Молодіжній раді при обласній військовій адміністрації Катериною Хархаліс.

 

     Іван Зелінський наголосив, що робота з молоддю - один з важливих напрямків діяльності профспілок Закарпаття, розповів про цю роботу в профспілках Австрії, де він перебував у складі делегації Федерації профспілок України.

     В ході взаємозацікавленої розмови йшлося про проблеми молоді та шляхи їх вирішення в профспілках області, покращення інформаційної роботи з цих питань, необхідність залучення молоді до роботи у виборних профспілкових органах. Йшлося також про активізацію роботи Молодіжної ради облпрофради, чергове засідання якої намічено провести у листопаді 2022 року.

     Олександр Баран та Катерина Хархаліс виявили бажання взяти участь у навчальному онлайн курсі для профспілкової молоді "Молодь на ринку праці та в профспілках", який протягом листопада - грудня 2022 року проводитиме Федерація профспілок України. Вони також ознайомилися з роботою Закарпатської обласної ради профспілок.

На фото:  під час зустрічі з молодими лідерами профспілок в Закарпатській облпрофраді.

 0411 2

                                         

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради,

Фото автора