Запаранюк Фото 6

         4 листопада ц.р. відбулася робоча зустріч голови Чернівецької обласної ради профспілок Володимира Барабаха з головою Чернівецької обласної державної адміністрації Русланом Запаранюком за участі голови обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Миколи Попадюка, голови обласної організації профспілки працівників освіти і науки Богдана Чортика, обласної профспілкової організації працівників державних установ Олександра Охрімовського.

У ході зустрічі йшлося про активізацію діалогу між органами виконавчої влади і профоб’єднанням Буковини, ширше використання можливостей, закладених у Територіальній угоді про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин у Чернівецькій області, відновлення з цією метою діяльності Тристоронньої соціально-економічної ради, мінімізацію формальних підходів до організації її роботи.

Голова облпрофради, керівники її членських організацій привернули увагу до питань розвитку в умовах воєнного стану співпраці з територіальними громадами Буковини, зупинилися на проблемах профспілкового членства,  зокрема у зв’язку з релокацією на Буковину підприємств з тимчасово окупованих територій, надання підтримки внутрішньо переміщеним особам тощо.

Робоча зустріч засвідчила цілковите взаєморозуміння стосовно забезпечення взаємодії органів влади та профспілкових організацій щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів працюючих і їх сімей.

 Запаранюк Фото 1

           

         Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

захисту соціально-економічних

та духовних інтересів працюючих

Чернівецької облпрофради