IMG 1bbaeccaf7aad1f6149fd5b1c4b25257 V

Відновлено діяльність Школи бджільництва ім. Петра Прокоповича в с. Лемешівка Яготинського району Київської області.

Роботу школи, яка була призупинена декілька років тому через низку організаційних та економічних причин, вдалося відновити завдяки зусиллям активістів місцевої громади: представників господарства ТОВ «Еко Агро С» і Обслуговуючого кооперативу «Пчілка».

Першими учнями школи стали Микола та Роман з багатодітної родини Острових. А навчав їх місцевий пасічник із багаторічним досвідом, голова правління ОК «Пчілка» Олег Шаромигов. Особливістю навчального процесу у школі він називає поєднання учбової та виробничої практик, а також перспективу участі її учнів у міжнародних гуманітарних програмах.

- Завдяки цьому багатодітні родини матимуть змогу не лише поповнювати сімейний бюджет, а й в подальшому отримувати гуманітарну допомогу, - вважає О.Шаромигов. На його переконання, така інноваційна модель навчального процесу за умови її підтримки з боку влади, бізнесових структур може бути поширена не тільки у об’єднаній територіальній громаді Яготинщини, а й охопити багатодітні родини (в т.ч. і переселенців) по всій України.

Хотілося б, щоб таких сімей стало якомога більше!

Тим, хто має можливість допомоги у цій благородній справі, повідомляємо реквізити:

ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ ПЧІЛКА (Корпоративний клієнт) ЄДРПОУ 40246772

Рахунок в AT КБ "ПРИВАТБАНК” (ЄДРПОУ банку 14360570, код банку 305299)

№ UA773052990000026007010111703 (Поточний рахунок), валюта UAH (Українська гривня).

IMG 2e6e7f99e50b208a0bdb27129391e7fb 09112222

Опубліковано у газеті «Яготнські вісті»,