rada23 1 
В місті Ужгороді відбулася нарада-семінар з нагоди 24-ї річниці утворення Національної служби посередництва і примирення за участю працівників НСПП, профспілок , трудових арбітрів та посередників, завідувачів інформаційно-консультаційних центрів.
Виступаючи на зібранні, начальник відділення НСПП у Закарпатській області Іван Палко щиро подякував присутнім за плідну співпрацю, високий професіоналізм, небайдужість до спільної справи і ознайомив Їх з основними показниками роботи відділення за 10 місяців поточного року. За цими результатами наше відділення - одне кращих в Україні.
З нагоди свята Іван Палко нагородив Почесними грамотами Національної служби посередництва і примирення експерта з врегулювання соціально-трудових відносин та охорони праці Закарпатської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я Тіберія Лукача, працівників та позаштатний актив НСПП.
Голова Закарпатської обласної ради профспілок Іван Зелінський, вітаючи присутніх, наголосив на важливості тісної співпраці між профспілками та відділенням НСПП, що закріплено в Угоді про співробітництво. Він нагородив Почесними грамотами та подяками облпрофради завідувачів інформаційно-консультаційних центрів області та трудових арбітрів НСПП, серед яких працівники профспілкових органів - голова Закарпатської облради профспілки машинобудівників і приладобудівників Василь Пазяк, експерт з врегулювання соціально- трудових відносин, діловодства і контролю Закарпатської облпрофради Тамара Гурзан та інші.
На фото:
відкриває зібрання начальник відділення НСПП в Закарпатській області Іван Палко.
експерт з врегулювання соціально-трудових відносин та охорони праці Закарпатської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я Тіберій Лукач (ліворуч) отримує нагороду від начальника відділення НСПП Івана Палка.
голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський нагороджує лікаря - офтальмолога КЗ "Воловецька центральна районна лікарня Воловецької районної ради" Ольгу Копельчак.
rada23 2 09
Фото автора
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради