7819 020223

Відбулася робоча зустріч за участі заступника начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Ольги Давиденко, начальника Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Василя Грицика, заступника начальника Управління інспекційної діяльності , начальника відділу безпеки праці Західного регіону у Закарпатській області Володимира Горєва з головою Закарпатської облпрофради Іваном Зелінським.

Розглянуто спільні питання соціального партнерства. Йшлося. зокрема, про виконання Національного плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці, виробничого травматизму та сприяння відновленню економіки на 2023 рік.

Важливо забезпечити реалізацію положень Національного плану та узгодження спільних дій відповідно до пріоритетних напрямків роботи Державної служби України з питань праці і профспілок щодо зменшення рівня незадекларованої праці, попередження виробничого травматизму та професійних захворювань.

Планується проведення з участю профспілок інформаційної кампанії про ризики і наслідки незадекларованої праці, а також про процедуру оформлення трудових відносин та інших вимог законодавства про працю та охорону праці.

На фото: під час зустрічі (справа наліво) голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський, заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Ольга Давиденко, начальник Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Василь Грицик, заступник начальника Управління інспекційної діяльності, начальник відділу безпеки праці Західного регіону у Закарпатській області Володимир Горєв.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради