7124

В Управлінні Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області відбулося урочисте зібрання з нагоди 30-річчя створення Державної аудитслужби України.

В ньому прийняла участь голова обласної профспілкової організації працівників державних установ Діана Гондорчин, яка привітала колектив з ювілейною датою.

Працівники Держаудитслужби мають відповідальну і важливу роботу - захист економічних інтересів держави, нашого краю. А профспілка - захищає соціально-економічні інтереси і трудові права спілчан.

Дієва профспілка там, де активно й ефективно працює профком та голова первинки. Саме в такому форматі діє профспілкова організація Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області, що є результатом тісної співпраці та підтримки керівника Світлани Миголинець.

7125

Діана Гондорчин вручила Подяки президії обласної профспілкової організації працівників державних установ: Наталії Равлюк - заступнику начальника відділу у сфері закупівель, Олександру Поляку - головному державному аудитору відділу контролю в галузі промисловості, інфраструктури та ЖКГ, Наталії Рудяк - завідувачу фінансового сектору, Івану Марущинцю - заступнику начальника управління, начальнику відділу взаємодії з правоохоронними органами, Іванні Білей - голові профспілкової організації, заступнику начальника відділу контролю у соціальній галузі та сфері культури.

До речі, Іван Марущинець - учасник та призер міжгалузевої спартакіади профспілок Закарпаття та Всеукраїнської спартакіади державних службовців.

7126

На фото:

під час урочистого зібрання з нагоди 30-річчя створення Державної аудитслужби України

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради