20211007 100624 1

Шановні друзі!

Вже стало доброю традицією щорічно 8 лютого відзначати День Обласного об’єднання профспілок.

Цьогоріч, вперше в його історії, цей День пройде в умовах війни, яка продовжується ось уже майже рік. З перших її днів головний штаб профспілок Дніпропетровщини, його членські галузеві облпрофорганізації разом з усією країною стали на захист нашої Держави. Тисячі членів профспілок, профспілкових активістів пішли на фронт.

Весь цей час профспілки Придніпров’я надають значну допомогу Збройним Силам України, територіальній обороні, вимушено переміщеним особам, постраждалим профспілковцям та їх сім’ям, лікувальним закладам. Поряд з цим ми виконуємо головну свою місію – захист трудових і соціальних прав працюючої людини. Разом з соціальними партнерами у цих екстремальних умовах дбаємо про забезпечення життєдіяльності трудових колективів , стабілізацію економіки та її переорієнтацію на випуск необхідної для оборони країни продукції і, звичайно, про виконання колективних договорів і Угод. Протидіємо й спробам внесення на національному рівні антисоціальних змін до трудового законодавства, порушення майнових прав профспілок.

Важливим залишається й напрямок збереження профспілкових організацій. Але незважаючи на складний воєнний час ми впевнені, що наші згуртованість, вірність героїчним традиціям попередніх поколінь та безмежна відданість рідній Україні дозволять здолати всі труднощі та забезпечать найскорішу Перемогу над ненависним ворогом.

Наш головний лозунг «Разом - ми сила!» як ніколи продовжує залишатися зараз актуальним.

Нових всім успіхів у такій потрібній людям роботі, енергії, щастя та міцного здоров’я, скорішого наближення миру.

Слава Україні!

Героям Слава!