20230214 131753

 

У листі йдеться:

«Шановний Григорію Васильовичу! Від імен Українського союзу промисловців і підприємців, Об'єднання організацій роботодавців України та від мене особисто прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди Вашого ювілею – 75-річчя від Дня народження!

В промислових і підприємницьких колах України високо цінують Вашу принциповість і порядність, професіоналізм та виключний досвід організатора.

У цей святковий день прийміть сповнені повагою найщиріші побажання щастя і добра, оптимізму і бадьорості, міцного здоров’я і довголіття.

Нехай ваші здобутки, творчий пошук та натхнення будуть множитися на шляху професійного зростання, сприяти поліпшенню трудових відносин, запобіганню виникненню колективних трудових спорів та сприяння своєчасному їх вирішенню.

Маю надію, що і надалі ми будемо розвивати сесії відносини на принципах соціального діалогу, взаємоповаги та рівноправності, дотримання зобов’язань і домовленостей та взаємної відповідальності.

Хочу побажати, щоб Ваш особистий внесок в розбудову демократичного суспільства, процвітаючої багатої України був вагомим та яскравим, а Ваша плідна праця і надалі приносила людям користь а Вам вдячність та заслужену людську шану!

Щастя Вам, мирного неба над головою, доброго настрою на довгі роки, почуття задоволення від зробленого.

Бажаю Вам міцності духу, стійкості та віри у мирне майбутнє!

Тільки разом ми все подолаємо, відбудуємо, відновимо та створимо нове, ще краще!»

З повагою,

Президент УСПП,

Голова ООРУ,

Співголова Національної тристоронньої

соціально-економічної ради                                                                                                     А.К. Кінах