8239

У Закарпатській дирекції АТ "Укрпошта" внутрішньо переміщеним особам вручили допомогу від профспілки Японії.

Адміністрація Закарпатської дирекції АТ "Укрпошта" (директор Сергій Калій) разом із профспілковою організацією (голова Ганна Кучак) допомогли внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій у забезпеченні їх робочими місцями, житлом, наданням гуманітарної допомоги.

Нещодавно профорганізація Закарпатської дирекції у складі Профспілки працівників зв'язку АТ "Укрпошта" отримала благодійну фінансову допомогу від Профспілки працівників Групи пошти Японії. Враховуючи, що рашисти продовжують свою військову агресію проти України, особливо на східному та південному напрямках, наші японські колеги направили матеріальну допомогу для людей, що вимушені були залишити рідні домівки та знайшли прихисток у Закарпатті.

Допомогу від галузевої профспілки Японії через профспілкову організацію дирекції було вручено ВПО - членам профспілки, які нині живуть і працюють у Закарпатті.

На знак шани й подяки японським колегам профспілкова організація Закарпатської дирекції "Укрпошти" підготувала лист вдячності. У ньому, зокрема, повідомлялося: "Внутрішньо переміщені особи зі зруйнованих війною територій на Сході України знайшли прихисток, підтримку й роботу на підприємстві зв'язку Закарпатської дирекції «Укрпошта».

Щирі слова подяки зв'язківці «Укрпошти» висловили працівникам Японської профспілки за благодійну допомогу людям, які постраждали від російської агресії. Допомога у важкі хвилини не допускає зневіри: " Віримо, що завдяки підтримці небайдужих людей українці вистоять у протистоянні зі злом!",- було зазначено у листі до японських колег.

На фото:

Голова профспілкової організації Закарпатської дирекції АТ "Укрпошта" Ганна Кучак (праворуч) цікавиться умовами праці й проживання ВПО нинішніх працівників Наталії Кабанової та Сергія Путілова

Начальник ВПЗ м. Виноградів Марія Ломпа (ліворуч) та Любов Глущенко

8240

На робочому місці оператор поштового зв'язку ВПЗ м. Хуст Марія Федорова

8241

 

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради