332324565 874757957096922 231862402234171447 n

У день Святого Валентина відбулась душевна і щира зустріч Спілчанок з нашими захисниками, які лікуються в Рівненській міській лікарні.

Делегацію очолювала Марія Рожко, заступник голови ФПО, голова Спілки жінок Рівненщини.
Готуючись до зустрічі, дівчата приготували домашні страви(шашлички , чебуреки, налісники, салат олів'є), напекли пиріжків, різного печива, фруктово-желейних тортиків, додали фруктів(мандарини,гранати,банани),а дітки наших Спілчанок, а також дітки, які вчаться у ліцеях 3 та 5 зробили вітальні листи та сердечка. Їх з великим задоволенням і щирими словами подяки читали наші захисники.
Президії Федерації профспілок області та Спілки жінок Рівненщини висловлюють щиру вдячність Головному лікарю Євгену Кучеруку, всьому колективу працівників лікарні за їх професійне вміння, турботливе ставлення щодо надання медичних послуг, харчування, чистоти і порядку в лікарняних палатах.
Дякуємо нашій спілчанці Тамарі Тимощук за ініціативу і активну організацію та фінансову підтримку заходу, а також: Тетяні Семенюк, Оксані Сабадишиній, Ларисі Дем'яновій, Галині Цьомик, Валентині Бартошик, Антоніні Озімковській, Чумак Єлізавєті,Марії Бондар,Вікторії Лебеденковій,Наталії Шолудько, Лесі Тихончук, Тетяні Бобильовій, Надії Мельник, Ганні Чайці, Ганні Юрчук, Тетяні Білецькій, Галині Ковтун, Олені Недзюр, Олені Полюхович, Валентині Гамків, Анастасії Філіпович,Ользі Ігнатьєвій, Галині Поліщук, а також, директорам шкіл: Ользі Тимощук, Сергію Середі.
Наша зустріч була дуже хвилюючою, ми усі бажали нашим відважним захисникам здоров'я, сили і волі, Божого благословення, дякували за те, що вони, жертвуючи своїм життям, виборюють волю для дітей, внуків, для українського народу!
Разом з тим, ми бачили в світлих очах кожного захисника бажання якнайшвидше вилікуватись, стати на ноги і з новими силами виборювати Перемогу!