7933

Посадовці Західного міжрегіонального управління Держпраці з метою попередження виробничого травматизму продовжують проводити у Закарпатті практичні тренінги із суб'єктами господарювання.

 

До проведення заходів долучаються соціальні партнери, й зокрема, представники Закарпатської обласної ради профспілок.

Так, у місті Мукачево було проведено практичний тренінг з імітацією реальних дій на робочих місцях для працівників служби експлуатації та ремонту підземних газопроводів ПрАТ «Закарпатгаз».

Під час тренінгу працівники підприємства вдосконалили практичні вміння в організації та безпечного виконання ремонтних робіт.

Проведення робіт здійснено бригадою у складі трьох працівників служби експлуатації та ремонту підземних газопроводів ПрАТ «Закарпатгаз».

7935

Участь у заході взяли посадові особи Управління інспекційної діяльності та соціальні партнери з профспілок, й зокрема, заступник голови Закарпатської облпрофради Магдалина Глушеня, яка у своєму виступі звернула увагу присутніх на необхідність обов'язкового включення питань охорони праці і техніки безпеки до колективних договорів.

Фахівці Управління підтвердили, що працівників підприємства завчасно ознайомлено з наряд-допуском, спеціальним планом виконання ремонтних робіт, розташуванням їх робочих місць та забезпечено всіма необхідними засобами індивідуального та колективного захисту.

На фото: під час проведення практичного тренінгу в місті Мукачево, в ПрАТ «Закарпатгаз».

 7934

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради