330924122 1179075566066846 7082119235144144852 n 
Відбулась робоча нарада з головами галузевих профспілкових організацій Федерації профспілок Черкаської області, на якій начальник відділення НСПП в Черкаській області Оксана Євченко поінформувала присутніх про результати опрацювання робочої групи соціальних партнерів проекту Закону України "Про колективні трудові спори", стан соціально-трудових відносин та можливості виникнення трудових конфліктів на підприємствах, установах та організаціях області.
 
Як повідомив голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, у ході наради було надано інформацію щодо проходження процедури підтвердження відповідності критеріям репрезентативності профспілкових організацій. Станом на сьогодні ще 4 галузевих профспілкових організацій отримали відповідні свідоцтва.
Також підписали угоду про співпрацю Федерації профспілок області з відділенням НСПП в Черкаській області, адже аналіз попередньої співпраці підтверджує ефективність впливу на стан соціально -трудових відносин, попередження виникнення конфліктних ситуацій в трудових колективах.
Голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Анашкевич, який є арбітром НСПП в Черкаській області, отримав грамоту НСПП.

Також обговорили питання для винесення на чергове засідання президії ФПО.