Будинок вчених 010323

ГО «Інститут громадської освіти та праці» та Профспілка працівників освіти і науки України, Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України запрошують відвідати нові освітні простори для внутрішньо переміщених вчителів, викладачів та студентів, який став доступним із грудня 2022 року.

 

Час роботи освітніх хабів: понеділок – п’ятниця з 10:00-17:00

Де: м. Львів, вул. Листопадового Чину, 6 та м. Трускавець, вул. С. Бандери, 28.

Новітні освітні хаби функціонують у Львові на базі Львівського Будинку вчених та у Трускавці на базі пансіонату «Пролісок».

Мета діяльності освітніх хабів – це організаційна та технічна допомога внутрішньо переміщеним освітянам, молоді, яка здобуває освіту, у доступі до мережі Інтернет, робоче місце для підготовки до роботи з можливістю дистанційно працювати у своєму закладі освіти, навчання студентства, місце для професійного розвитку педагогів та реалізації інноваційних освітніх проєктів.

На базі освітніх хабів для внутрішньо переміщених освітян та представників громади здійснюється реалізація різних проєктів: тренінги, майстер-класи, воркшопи і заходи, які сприятимуть діалогу, соціальній згуртованості та соціальній адаптації педагогів та студентів.

Також, у межах проекту, такий освітній простір створений для внутрішньо переміщених вчителів, викладачів та студентства в м. Ужгороді.

Організатор роботи освітніх хабів у м. Львові та м. Трускавці – Львівська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України.

 Пролісок 090909

Довідково

Проєкт «Освіта без обмежень» реалізують ГО «Інститут громадської освіти та праці» у партнерстві з Профспілкою працівників освіти і науки України за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Польщі, Швеції і Швейцарії.

Львівська обласна організація Профспілки