330398847 531432062431319 3928418199063695519 n
На початку березня відбулось засідання Житомирської обласної організації профспілки будівельників України, в якому взяли участь заступник Голови ПРОФБУД – Олег Борисов, Голова Житомирської обласної організації профспілки - Іван Колесник, зав. оргвідділом Федерації профспілок Житомирської обл. – Тетяна Ільченко та представники профспілкових організацій.
 
Профспілкові лідери провели відверту дискусію по проблемам робітників галузі та будівельних навчальних закладів в регіоні.
Олег Борисов, зокрема, акцентував увагу присутніх на основних завданнях та напрямках діяльності профспілкових організацій в період воєнного стану; обмеження прав працівників змінами в трудовому законодавстві військового часу; проінформував про - роботу Штабу з гуманітарної допомоги ПРОФБУД і про допомогу ЗСУ; надання допомоги закладам профтехосвіти; очікувані тенденції розвитку будівельної галузі в умовах відновлення країни після Перемоги; міжнародну і правозахисну роботу ПРОФБУД; про здійсненні заходи з підготовки фахівців у рамках проекту Профспілки з отримання навичок з будівельних спеціальностей для переселенців – Профспілковий Хаб мікронавичок.