870

Новий спортивний рік закарпатські волейболісти розпочали з «Турніру Василів», який відбувся в Ужгородському спорткомплексі "Юність".

 

Такі змагання не проводяться в жодній області України, крім Закарпатської. Вони присвячені Дню Святого Василя, а серед їх учасників чимало Василів.

Унікальний турнір організували Закарпатська обласна дитячо-юнацька спортивна школи за підтримки управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

На відкритті змагань учасників привітали заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай, голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Алла Чернобук.

За підсумками цікавих змагань перемогу святкувала новостворена команда «Континент».

Друге місце посіла волейбольна команда «Василів» (капітан Василь Іванко), у складі якої було кілька Василів. В ній грав також голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський.

Третє місце зайняли молоді вихованці Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Усі команди-призери нагороджені почесними кубками та дипломами, а гравці – грамотами та медалями організаторів змагань.

871

На фото:

команда «Василів» - срібний призер унікального волейбольного турніру (другий праворуч - голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський)

на урочистому відкритті змагань (справа наліво): заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук, голова облпрофради Іван Зелінський учасники турніру

872

Сергій Баранчиков,

пресцентр облпрофради