ef752d84c6aaeb3519262dfbc9a0a6bf w640

На долю сучасного покоління українських жінок випали випробування найбільші за масштабами після 2 – ї світової війни. Втрата рідних і близьких, житла, роботи і доходів для існування родини. Мільйони жінок вимушено стали внутрішньо переміщеними особами та іммігрантами. Майже 50 тис жінок боронять країну в лавах Збройних сил України і сил оборони.

І всупереч існуючим проблемам та викликам українські жінки непереможні духом, знаходять в собі сили, щоб гідно із високо піднятою головою відзначити Міжнародний жіночий день разом з чоловіками, вірячи і наближаючи своєю працею нашу спільну Перемогу!

Федерація профспілок України послідовно захищає права жінок у сфері праці та трудових відносин, надає гуманітарну допомогу, справедливо вважаючи, що рівність жінок — прогрес для всіх людей, а розширення прав і можливостей жінок — розширення прав і можливостей людства.

Дорогі жінки, нехай кожен новий день дарує більше сили та впевненості в собі. Весняного настрою, позитивних емоцій, яскравих вражень, любові. Нехай вас оточує тільки тепло та турбота!

Вітаємо зі святом 8 Березня!

Пресцентр ФПУ