846

У Закарпатті вшанували освітян нашого краю – переможців і лауреатів першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023».

Конкурс «Учитель року» – традиційне змагання з педагогічної майстерності, у рамках якого педагоги представляють власні відкриття, цікаві і креативні ініціативи, професійне бачення викладання навчального предмету.

За почесне звання «Учитель року – 2023» на обласному етапі національного відбору в номінаціях «Захист України», «Основи здоров'я», «Початкова освіта», «Фізична культура» змагалося понад 70 педагогів. Уже зовсім скоро четверо найкращих освітян представлять Закарпаття на всеукраїнському рівні.

843

«Кожна нагорода сьогодні заслужена, тож дякуємо нашим педагогам за їхню самовідданість, невтомну працю і любов до неї всупереч усім перепонам. Зичу успіхів та перемоги тим, хто вже зовсім скоро за звання "Учителя року – 2023" побореться з найкращими освітянами України», – підкреслив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Голова обласної ради Володимир Чубірко, вітаючи педагогів, зазначив: «Щиро пишаюсь нашими освітянами. Це люди, які люблять дітей, виховують патріотів, знаходять креативні шляхи і підходи, щоб учні полюбили науку, щоб із цікавістю приходили на уроки, вчилися в задоволення. Цього разу за сприяння військової адміністрації і обласної ради кошти виділено із профільної програми. Вітаю сьогоднішніх переможців і бажаю успіхів у наступних етапах.»

844

Тепло привітала педагогів - переможців та лауреатів першого туру конкурсу і голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Повханич. Всі вони - члени освітянської профспілки.

Участь у нагородженні переможців і лауреатів першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» взяли також заступник голови ОВА Ігор Шинкарук, керівник департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА Мар'яна Марусинець, , голови фахових журі конкурсу.

845

На фото:

під час нагородження переможців і лауреатів першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у Закарпатті.

Пресцентр Закарпатської облпрофради