0912221

9.03.2023 Київська міськпрофрада взяла участь у засіданні Тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, що відбулося в режимі відеоконференції. За запрошенням, участь у заході прийняла Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я.


Згідно статистичних даних, на 01.02.2023 до органів державної статистики подали інформацію про наявність заборгованості 153 суб’єкта господарювання, які зареєстровані у м. Києві.

під час засідання були заслухані керівники 12 підприємств недержавного сектору економіки, що мають заборгованість із заробітної плати та зі сплати ЄСВ. Під час заходу фахівець Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я В.Левицький звернув увагу членів Комісії щодо наявності заборгованості із зарплати на 2-х комунальних підприємствах охорони здоров’я, якими опікується їх Профспілка. Це Київські міські будинки дитини ім. М.М.Городецького та «Берізка».

За інформацією Департаменту охорони здоров’я ВО КМР (КМДА), Департаментом вже замовлено кошти для фінансування Київського міського будинку дитини ім. М.М.Городецького, і очікують замовлення для фінансування будинку дитини «Берізка». За результатами обговорення вирішено, що Департамент ДОЗ ВО КМР (КМДА) поінформує із зазначеного питання Київську міську профспілку працівників охорони здоров’я та Департамент соціальної політики.

Детальніше:

https://kyiv.fpsu.org.ua/index.php/novyny/novyny-obiednannia/1490-zasidannya-timchasovoji-komisiji-z-pogashennya-zaborgovanosti-iz-zarobitnoji-plati-5

Відділ соціально-економічних відносин
та соціального діалогу Київської міськпрофради