90123

Укладено угоду про взаємодію та співпрацю між Департаментом соціального захисту населення Закарпатської обласної державної адміністрації та Закарпатською облпрофрадою.

 

В обласній раді профспілок у форматі "круглого столу" відбулася зустріч заступниці директора Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Наталії Омелянюк з головами обласних організацій галузевих профспілок.

Відкриваючи зібрання, голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський підкреслив важливість тісної співпраці соціальних партнерів - органів соціального захисту і профспілок.

Наталія Омелянюк у своєму виступі поінформувала керівників профспілок різних галузей нашого краю про основні напрямки роботи Департаменту соціального захисту населення. Адже співпраця передбачає систематичну інформаційно - роз'ясювальну роботу.

90121

Йшлося, зокрема, про виконання Регіональної програми "Турбота", до якої неодноразово вносилися зміни і доповнення, обслуговування соціально вразливих верств населення нашого краю, вимушено переміщених осіб, яких прийняла Закарпатська область, тощо.

Окремо Наталія Омелянюк зупинилася на питаннях оздоровлення дітей та підлітків влітку 2023 року. Завершується формування мережі оздоровчих закладів, які прийматимуть дітей в літній період. До складу обласної оздоровчої комісії входять і представники профспілок.

Крім закарпатських дітей , в наших оздоровницях влітку перебуватиме багато дітей з регіонів, які постраждали від російської агресії. Попит в цих областях на дитячі путівки у Закарпатті великий.

90122

Заступниця директора Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації у ході фахової дискусії відповіла на численні запитання профспілкових працівників.

 

На фото:

голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський та заступниця директора Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Наталія Омелянюк

учасники зібрання - керівники обласних організацій галузевих профспілок.

 

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради