h 45

Прийміть мої щиросердні вітання з нагоди нашого професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства  та побутового обслуговування населення України!

У цей важкий для нашої країни час, коли славні українські воїни захищають рідну землю,  незалежність, свободу і демократію, успішно б’ють ворога на лінії вогню, ви тримаєте важливий  комунальний фронт, забезпечуючи безперебійну роботу  підприємств критичної інфраструктури та життєво необхідними послугами населення України.

В умовах воєнного стану праця працівників житлово-комунального господарства набула особливого значення і прирівнюється до військового подвигу, особливо в зонах активних бойових дій.

Ризикуючи своїм життям вам доводиться оперативно ремонтувати пошкоджені  внутрішньо будинкові інженерні мережі, вуличне освітлення, відновлювати роботу зруйнованих об’єктів водо-,  теплопостачання, водовідведення та міського електротранспорту. І цей подвиг не може бути забутим.

Значний обсяг роботи, окрім захисту прав інтересів  працівників,  виконують також  наші виборні  профспілкові органи усіх рівнів.

В період війни вони стали  центрами і координаторами заходів   щодо надання допомоги ЗСУ,  підтримки спілчан і членів їх сімей,  які постраждали від російського агресора та вимушено переселених осіб.

Символічно, що  наше професійне свято відзначається на початку весни,

коли закінчується попередній опалювальний сезон і починається підготовка до нового.

Цієї весни розпочнеться також контрнаступ Збройних Сил України  і,  я переконаний, що за підтримки вільного, демократичного світу  український народ переможе рашистське військо та поверне усі наші землі до кінця року!

Дякую всім і кожному  за сумлінну  працю, патріотизм та високий  громадянський обов’язок щодо захисту суверенітету нашої країни!

Щиро бажаю вам  і  вашим родинам скорішої Перемоги, становлення довготривалого та стабільного миру, міцного здоров’я,  щастя, достатку, Божої благодаті та успіхів в усіх добрих справах!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЇЇ ГЕРОЯМ ТА ГЕРОЇНЯМ!

З повагою,

Олексій РОМАНЮК,

Голова ЦК Професійної спілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України