zobrazhennya viber 2021 03 20 23 55 26

Шановні спілчани!

 

Прийміть мої найщиріші вітання з професійним святом.

Нажаль цей день ми вимушені відзначати в період військового стану, коли ворог намагається нанести максимальні втрати українській державі, позбавити населення елементарних вигід цивілізованого життя, зокрема комунально-побутових. І водночас, це важлива для всіх нас нагода подякувати вам за мужність і невтомну працю, людям, які продемонстрували в цей час випробувань, високий рівень професіоналізму та відповідальності  за благополуччя кожного будинку, кожної родини. Завдяки вашій відданості справі, ми можемо утримувати школи, дитсадки, медичні установи, інші об’єкти соціальної сфери.

Незважаючи на всі виклики і проблеми, ви забезпечуєте наші оселі теплом, водою та іншими комунальними послугами, підтримуєте безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури. Відновлюєте понівечені війною водопровідно-каналізаційні, теплові мережі, забезпечуєте благоустрій наших міст та селищ. 

Шановні спілчани! Бажаємо вам і вашим родинам найшвидшого закінчення війни, довгоочікуваного та довготривалого миру, міцного здоров’я, благополуччя та  успіхів у нелегкій, але такій потрібній всім нам справі!

Нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають Вашу душу!

 

З повагою,

Голова ФПУ                                          Григорій Осовий