351007780 1459382914894063 6757074384375470239 n

В шахтоуправлінні «Дніпровське» відбулася зустріч чотирьох поколінь гірників різних часів з шахт ім. Н.І. Сташкова, «Дніпровська» та «Самарська».

 

Зустріч розпочали з екскурсії по промисловому майданчику та цехам шахти. Під час якої ветерани виробництва спілкувалися з діючими шахтарями, розпитували про оснащення ТМЦ, обладнання, тощо.

«Багато чого змінилося на краще. Є все необхідне устаткування для ремонтів. Порядок та чистота на вищому рівні. Проммайданчик заповнений матеріалами. Показали нам і експериментальну залізобетонну затяжку, яку планують в підготовчих гірничих виробках випробувати. Звісно ж, приємно зустріти дівчат, які ще років 10-15 назад були ученицями, а сьогодні займають навіть керівні посади. Жінки тримають виробничий стрій і це велика підтримка для чоловіків шахтоуправління», - діляться ветерани.

Потім для учасників зустрічі директор шахтоуправління Олександр Ангеловський доповів про роботу підприємства з початку року.

Голова профкому шахти «Дніпровська» Юрій Савкін передав від імені очільника Дніпропетровського теркому Профспілки вугільників Сергія Юнака щиру вдячність тим, хто писав перші сторінки шахтарського руху у Західному Донбасі, и тим, хто сьогодні продовжує їхню справу.

Молодіжка ДТЕК з ШУ «Дніпровське» презентувала ролики, як проводить різноманітні культурні заходи для молодих шахтарів. Голова громадської ради ШУ «Дніпровське» Володимир Косенко теж продемонстрував ролики, які створили ветерани виробництва.

Вдячністьвсім, хто зміг цього дня приєднатися до зустрічі поколінь, на який гармонійно поєдналися досвід та мудрість старшого покоління із енергією молодшого!

 

Дніпропетровське обласне об'єднання профспілок

Джерело: http://www.doop.dp.ua/news/894-zustrich-chotirokh-shakhtarskikh-pokolin