20240126 110530

Відбулося чергове засідання Президії Чернівецької облпрофради, на якому розглянуто низку актуальних питань діяльності територіального профобєднання та його членських організацій.

Зокрема, Президія схвалила Основні завдання колективно-договірної роботи в членських організаціях обласної ради профспілок на 2024 рік, якими враховано особливості діяльності профспілкових організацій в сучасних умовах з огляду на обмеження у зв’язку з наслідками пандемії коронавірусу та ситуацію, викликану повномасштабним збройним вторгненням росії в Україну, а також обговорила підсумки правозахисної роботи у 2023 році.

20240126 110625

Підтверджено повноваження члена Президії новообраного голови обласної організації профспілки працівників споживчої кооперації Тетяни Крамарюк.

На засіданні Президії було відзначено окремих керівників членських організацій облпрофради.

20240126 110630

За дорученням голови обласної ради керуючий справами цього органу влади Микола Борець вручив почесну відзнаку Чернівецької обласної ради “За заслуги перед Буковиною” голові обласної організації профспілки працівників освіти і науки Богдану Чортику. Голова облпрофради Володимир Барабах вручив нагрудний знак ФПУ “Заслужений працівник профспілок України” Сергію Запісочному – керівнику обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства, нагрудний знак “Профспілкова відзнака” Михайлу Андрусяку – представнику Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг у Чернівецькій області.

20240126 111119

Михайло Лєньков,