2

Як повідомив голова Профспілки будівельників Василь Андреєв, 6 лютого ц.р. за організаційних зусиль профспілки відбулося відкриття курсу навчання з наступним працевлаштуванням складальників металопластикових вікон на новому виробництві компанії FRAM у м.Біла Церква.

Нам дуже сподобався новий підхід роботодавця, який об’єднав зусилля разом із Профспілкою для навчання кваліфікованих робітників протягом короткого часу. Слухачі на минулому тижні пройшли теоретичну частину і на цьому  тижні подивилися як професіонали своєї справи вправно роблять вікна та отримали загальний кваліфікаційний обрис професії – складальник металопластикових вікон, яку вони будуть опановувати на практиці наступного тижня.

5

Ми також побачили, що наші зусилля щодо роз’яснення людям необхідності профспілкового членства, профспілкового захисту і турботи про них на робочих місцях, з якими сьогодні вони вперше ознайомилися, було позитивно сприйнято.

Вони отримали листівки, в яких розповідається про діяльність Профспілки і контакти свого профспілкового представника до якого вони можуть звертатися. Люди ознайомлені з загальним обрисом послуг і захисту, які Профспілка їм надасть. Дуже сподіваємося, що до кінця лютого слухачі вже отримають перші виробничі завдання на цьому виробничому підприємстві.

6

ПРЕСЦЕНТР ФПУ