431543545 270324 01

Профспілка працівників культури України вітає всю театральну спільноту та шанувальників театрального мистецтва з Міжнародним днем театру – святом духовності, культурного інтелекту, креативу та неперевершеного таланту.

Театр – це життя та особлива фабрика емоцій. Адже, важко знайти людину, яка була б байдужою до цього виду мистецтва. Дійства на сцені заворожують, вражають до глибини душі, викликають різні емоції - сміх, здивування, хвилювання і навіть сльози...

Сьогодні, у надзвичайно тяжкий час війни, театри продовжують гідно виконувати свою основну місію, готуючи вистави та постанови, які супроводжуються гучними аплодисментами та оваціями відданих шанувальників. Крім театральної сцени, вони проводять свої виступи у бомбосховищах, військових частинах і шпиталях, діють як волонтерські та гуманітарні штаби. Велика кількість працівників театрів з початку війни взяли до рук зброю та боронять нашу незалежність безпосередньо на фронті.

Низький уклін і велика шана, всім вам, рідні наші, за мужність, відвагу та справжній патріотизм!

Зичу всім майстрам українського сценічного мистецтва великого натхнення, яскравих проєктів, вдячних глядачів, непохитної віри у нашу Перемогу та мирне майбуття!

Слава Україні!

З глибокою шаною та повагою до кожного,

Голова Профспілки  Галина Гайдук