Президія

21 березня відбулося засідання Президії Федерації профспілок Рівненської області. Учасники засідання обговорили найактуальніші аспекти діяльності Федерації на сучасному етапі.

Основними питаннями порядку були: динаміка профспілкового членства та допомога ЗСУ, вимушеним переселенцям, мобілізованим членам профспілок та їхнім сім’ям. Не менш важливими, були і інші питання порядку денного Президії ФПО.

Щодо динаміки профчленства доповідала Марія РОЖКО, заступник голови ФПО. Загалом, як зазначалося в інформації доповідачки, динаміка профчленства йде до зменшення. Є декілька об’єктивних причин таким змінам. Війна, багато хто виїхав за кордон або змінив місце проживання, пандемія "Ковід-19", реформа децентралізації тощо.

Микола ШЕРШУН, голова ФПО поінформував про роботу Гуманітарного штабу Федерації профспілок області. Робота триває далі, звіти про використання зібраних коштів надаються.

Під час засідання відбулася жвава дискусія. Члени Президії активно долучалися  до обговорення нагальних питань життєдіяльності організації. Надавались пропозиції, які були враховані у Постановах після голосування.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні Постанови.

Профінформ ФПО