IMG 50788fc64889851d1294a0fe04b06bc5 V1

27 березня 2024 року відбулася звітно-виборна конференція Київської обласної організації Профспілки працівників культури за участі Голови Профспілки працівників культури України Гайдук Г.М., Голови обласної ради профспілок Хвостікова В.М. керівників закладів, установ, організацій, профспілкових активістів сфери культури Київщини.

 

У доповіді Голови обласної організації Профспілки  Тетяни Яковенко та виступах делегатів конференції значну увагу було приділено налагодженню соціального діалогу з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, роботодавцями, керівниками територіальних громад в період реформування адміністративно-територіального устрою України, під час пандемії, в умовах правового режиму воєнного стану, а також соціальному захисту працюючих та підвищенню престижності профспілкового членства.

Зміцнення профспілки галузі залежить від наполегливості і результативної діяльності, принципової позиції профспілкового лідера та активності кожного члена Профспілки працівників культури. В єдності –наша сила.

Голова Профспілки працівників культури України Галина Гайдук  зосередила увагу делегатів конференції на діях ЦК Профспілки в співпраці з соціальним партнером - Міністерством культури та інформаційної політики України на врегулювання питань Мінімальних стандартів забезпечення населення культурними послугами, підвищення оплати праці працівників галузей культури, опрацювання галузевих нормативно-правових актів, які стосуються соціально-трудової сфери, а також відновлення комунікацій з втраченими профспілками та залучення нових членів Профспілки до своїх лав.

IMG d35d6903daeb9701f263dfa596fcec1f V

За результатами конференції, на наступний термін Головою Київської обласної організації Профспілки працівників культури України та за посадою головою обласного комітету одноголосно обрано Яковенко Тетяну Іванівну.

Конференція висловила подяку керівним виборним органам минулого складу за сумлінну  профспілкову  роботу та закликала територіальні, первинні організації Профспілки залишатися єдиними, організаційно згуртованими, надійними захисниками членів Профспілки працівників культури.

 Профспілка працівників культури України