4058

23 квітня відбулося засідання Ради Закарпатської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу.

Розглянуто питання "Про роботу обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу в умовах воєнного стану та завдання профспілкових організацій щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки".

З інформацією з даного питання виступила голова облорганізації профспілки працівників АПК Ганна Кулик.

Заступник директора департаменту - начальник управління аграрного виробництва та продовольства департаменту агропромислового розвитку Закарпатської ОВА Віктор Тереля у своєму виступі зупинився на проблемах галузі та шляхах їх вирішення.

4059

Актуальні питання були порушені і в інших виступах присутніх на засіданні.

Про продовження повноважень виборних органів обласної організації профспілки працівників АПК інформував заступник голови Мандатної комісії Василь Захарець, про відновлення роботи Жіночого комітету -– голова Жіночого комітету облорганізації профспілки працівників АПК Аліна Давиденко.

Із звітом про виконання бюджету обласної організації за 2023 рік та затвердження бюджету на 2024 рік виступила голова облорганізації профспілки працівників АПК Ганна Кулик.

Про підготовку і проведення Всесвітнього Дня охорони праці - таку інформацію зробив член Ради Михайло Гардей.

З обговорених питань порядку денного Рада ухвалила відповідні Постанови.

4062

Перед учасниками зібрання виступив голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський, який акцентував увагу на основних напрямках діяльності профспілок нашого краю, розвитку соціального партнерства з органами влади і роботодавцями.

Про особливості колдоговірної роботи в період воєнного стану розповіла експерт з врегулювання соціально-трудових відносин, діловодства і контролю облпрофради Тамара Гурзан.

Члени Ради отримали методичні рекомендації з ряду актуальних питань.

4064

На фото: під час засідання Ради Закарпатської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу.

 

Детальніше: https://www.facebook.com/zakprofrada/posts/pfbid0rpAvWPKv46s2HnGwJaRTJN22rcwba5zvQnaggZ18UEovCnWKhZmvj5jCks1n9sqSl

Сергій Баранчиков

пресцентр Закарпатської облпрофради