a 26042424242
Азбест - високонебезпечний матеріал, який при вдиханні може викликати онкозахворювання. І саме це зараз є проблемою, оскільки, маючи велику кількість руйнувань, ми одночасно маємо проблему з утилізацією азбесту. Його в крихкій формі потрібно пакувати в герметичні пакети та вивозити на майданчики утилізації будівельного сміття.
Сам процес демонтажу будівель, де присутній азбест, також не є простим завданням, а робітники мають бути захищені так, ніби вони проводять роботи з вірусом Ебола - максимальний рівень захисту. Є різні за своїм складом азбестові матеріали. Одні більш шкідливі, інші - менш.
Азбест - це один з екологічних викликів в рамках відновлення України і потребує виваженої та стратегічної політики держави.
Профспілка будівельників України 25 квітня провела онлайн семінар на тему: «Азбест повсюду: негативний вплив на здоров'я людини та ризики для працівників».
Василь Андреєв, Голова Профспілки будівельників України розповів під час презентації про небезпеку, яку представляє азбест для здоров'я людини, та надав поради та рекомендації з питань безпеки на робочому місці.
АЗБЕСТ В БУДІВНИЦТВІ – ЦЕ ЕКОЛОГІЧНІ ВИКЛИКИ, ЗОКРЕМА, ЩОДО УТИЛІЗАЦІЇ БУДІВЕЛЬНИХ ВІДХОДІВ ПІСЛЯ РУЙНУВАНЬ.
РЯТУВАЛЬНИКИ ТА БУДІВЕЛЬНИКИ НЕ МАЮТЬ ВТРАЧАТИ ЗДОРОВ'Я І ЖИТТЯ НА ДЕМОНТАЖІ БУДИНКІВ.

ПРОФСПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ БУДІВНИЦТВА І

ПРОМИСЛОВОСТІ БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ  УКРАЇНИ