5 100524

9 травня відбулося засідання колегії Головного управління Державної казначейської служби України в Івано-Франківській області, де було розглянуто низку питань щодо покращення казначейського обслуговування розпорядників і одержувачів бюджетних коштів.

В його роботі взяла участь і виступила голова обласної організації Профспілки працівників державних установ, член колегії Головного управління Ніна Гушпіт. Вона привітала присутніх з Днем казначея і Великодніми святами та побажала усім доброго здоров’я, успіхів у праці та Миру і Перемоги Україні.

У 2021 році обласний комітет Профспілки став ініціатором щорічного проведення огляду-конкурсу  на кращу організацію роботи управлінь Державної казначейської служби України в області та їх первинних профспілкових організацій. Це дало певний позитивний стимул для згуртування колективів казначейств задля досягнення кращих результатів у професійній діяльності та профспілковій роботі.

Спільною постановою колегії Головного управління ДКСУ та президії обласного комітету Профспілки були визначені переможці огляду-конкурсу за підсумками 2023 року:

І місце – Коломийське управління, начальник Галина Вінтоняк, голова профорганізації Світлана Кермач;

ІІ місце – управління у Рожнятівському районі, начальник Ольга Дмитришак, голова профорганізації Тетяна Марчук;

ІІІ місце – управління у Снятинському районі, начальник Олена Мамчур, голова профорганізації Оксана Верстюк.

1 100514

На засіданні колегії Ніна Гушпіт і начальник Головного управління Держказначейства в області, член президії обкому Профспілки Віра Смачило провели нагородження переможців Дипломами і грошовими винагородами з коштів обласного профспілкового бюджету, які будуть використані колективами на оздоровчу, культурно-масову і спортивну роботу та благодійні справи. Так, колектив Галицького управління, який посів перше місце в минулорічному  огляді-конкурсі, скерував всю суму грошової винагороди в розмірі 5 000 гривень на допомогу пораненому бійцю ЗСУ.

Обласна організація Профспілки працівників державних установ України