242482944 349187640045007 6622626599220832956 n

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДОРОГІ СПІЛЧАНИ!

Виповнюється 20 років від доленосної для працівників соціальної сфери дати – створення 14 травня 2004 року Професійної спілки працівників соціальної сфери України.

Створення Профспілки працівників соціальної сфери України ставило за мету - об’єднання працівників підприємств, установ і організацій, близьких за своїми функціями, що дало можливість більш уважніше вирішувати питання захисту прав та інтересів членів Профспілки, створювати умови для дієвого соціального партнерства.

Протягом 20-річної діяльності за ініціативою Центральної Ради Профспілки, завдяки принциповій позиції обласних рад Профспілки, профспілкових комітетів первинних профспілкових організацій та спільним зусиллям сторін соціального діалогу було вирішено багато важливих питань щодо покращення роботи працівників соціальної галузі.

Минуле двадцятиріччя було насичене цікавими подіями та напруженою працею. Воно подарувало нам радість зустрічей, новий професійний та життєвий досвід. На жаль, через військову агресію росії, 2022-2024 роки для нас стали ще й роками активних бойових дій.

Але попри всі труднощі, що виникають і потребують невідкладного вирішення, залишаються непорушними наша згуртованість, єдність, солідарність та конструктивна позиція, спрямована на підтримку членів Профспілки.

Варто відзначити значний особистий внесок кожного представника профспілкового активу галузевої Профспілки, ветеранів профспілкового руху, котрі своєю людяністю, взаєморозумінням та готовністю допомогти у захисті трудових прав працівників неодноразово доводять важливість діяльності Профспілки. Ми разом, об’єднані – це передумова прогресивного розвитку Профспілки, бо тільки в згуртованості можна досягти успіху.

Від усієї душі зичу Вам і Вашим близьким міцного здоров’я, добра, радості, достатку і скорішої Перемоги! Нехай нове десятиліття профспілкового життя несе в собі мир, злагоду, благополуччя і впевненість у майбутньому!

З вдячністю за співпрацю

Голова Профспілки                         ВОЛОДИМИР ТЬОТКІН