20240516 100900

У роботі конференції взяли участь та виступили: перший заступник начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталія Заболотна, голова Федерації профспілок Вінницької області Микола Колесник, заступник голови Центральної ради Профспілки працівників соціальної сфери України Оксана Мафтуляк, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОВА Світлана Ярмоленко, керівники та голови первинних профспілкових організацій закладів та установ соціальної сфери області.

Гості Конференції привітали спілчан з 20-річчям створення Профспілки працівників соціальної сфери України. Подякували працівникам галузі за їх надзвичайно важливу та відповідальну роботу, скореговану умовами воєнного стану, профспілковим працівникам – за їх наполегливу та постійну роботу по захисту їх прав та соціально-економічних гарантій.

У звітній доповіді підсумовано роботу обласної ради Профспілки, сконцентровано увагу на проблемних питаннях. Одним з ключових питань, які прозвучали у доповіді та  у виступах учасників конференції, йшлося про низький розмір заробітної плати та складну ситуацію, яка склалася з оплатою праці працівників установ та закладів соціальної сфери, що регулюється Єдиною тарифною сіткою розрядів і коефіцієнтів.

20240516 100349

Делегати висловили вдячність ФПУ та Центральній Раді Профспілки щодо надання благодійної допомоги сім’ям загиблих, поранених та зниклих безвісти у зв’язку із збройною агресією російської федерації проти України.

Роботу Вінницької  обласної організації Профспілки у звітному періоді учасники конференції визнали задовільною, затвердили звіт ревізійної комісії, обрали новий склад керівних органів обласної організації Профспілки  та визначили пріоритетні завдання діяльності на наступні 5 років.

Головою обласної ради Профспілки на наступний термін обрано Галину Собко.

20240516 100817

Профспілкові лідери первинних організацій та соціальні партнери були нагороджені відзнаками ФПУ, Центральної Ради Профспілки, ФПО.

На завершення конференції делегати прийняли рішення закупити для ЗСУ детектори дронів.

Центральна Рада Профспілки вітає Галину Іванівну з обранням на посаду голови Вінницької обласної організації і бажає подальшої плідної роботи та успіхів у справі захисту трудових інтересів спілчан!

20240516 100247

Профспілка працівників соціальної сфери України